Erikruiisi pealaval Starlight astub üles legendaarne 2 Quick Start, merevaatega Seaside’i lava võtab üle humoorikas Jarek Kasar, 1990ndate ja tänapäeva hittidest keerutavad plaadid tuliseks Marta Püssa, Pille-Riin Karro ja DJ Widenski. Lisaks on Starlightis suisa kaks säravat show’d Utopia Entertainmentilt ning Piano Baris ja Sea Pubis saab nautida suveõhtu meeleolu ja mahedama kõlaga muusikat.

Erikruiisi ajal on Baltic Queenil avatud kõik à la carte-restoranid ja muidugi ka külaliste lemmik Rootsi laua bufee ning mitmekülgseid ostlemisvõimalusi pakuvad Baltic Queeni pardakauplused.

„Tegemist ei ole klassikalise Rootsi kruiisiga, vaid võimsa peoõhtuga laeval! Tahtsime ka Tallink Silja Line’i poolt suvisesse kontserdikalendrisse pakkuda midagi erilist ja põnevat ning muusikaelamus sillerdaval Läänemerel seda kindlasti on. Vaid ühel õhtul sel aastal saavad kõik 2 Quick Starti ja lainetel kontsertide sõbrad tõelise elamuse Tallinna lahel, kus muusikat ja melu saab nautida täiel rinnal, kuna elamuspaketti saab endale lisada ka kogu toitlustuse ja majutuse. Teha pole vaja muud, kui nautida!“ lausus Tallink Grupi meelelahutuse juht Kairi Maidla.

Piletihinnad suveöö erikruiisile algavad 77 eurost inimese kohta (koht B-kajutis kahele ilma toitlustuseta) ning ulatuvad 248 euroni inimese kohta, mis sisaldab kohta aknaga A-kajutis kahele koos õhtusöögi (lahja alkohol ja alkoholivabad joogid hinnas) ja hilise hommikusöögiga (vahuvein hinnas).

Laevalepääs Baltic Queenile algab 6. juuli õhtul kell 16.15 ja lõpeb kell 17.40. Laev väljub Tallinna sadamast kell 18.00 ning jõuab tagasi Tallinna sadamasse pühapäeval, 7. juulil kell 12.00. Vahepealsel ajal maale ei pääse.

Piletimüük on avatud! Osta pilet: piletitasku.ee