Kolmapäeval, 8. mail toimus Harry Invictus Gamesile pühendatud juubeliüritus, mis toimus Londoni kirikus. Suursündmusel olid teiste seas kohal varalahkunud printsess Diana noorem vend Earl Spencer ja vanem õde Leedi Jane Fellowes, kes kõrvuti St Pauli kirikusse sisenesid, vahendab Daily Mail.

Sussexi hertsog ise sisenes katedraali üksinda, ilma abikaasa Meghan Markle’ita, kes jäi kahe lapsega teadmata põhjusel Californiasse. Katedraali sees tervitasid teda aga varalahkunud ema pereliikmed ning kaamerasilmad tabasid teda mõlemat sugulast soojalt embamas. Ka oli prints Harry Earli ja Jane’iga hiljem elavalt vestelnud, olles selgelt rõõmus, et nad kohal olid.

Jane Fellowes ja Earl Spences kirikusse saabumas.

Ka kuningas Charles oli jumalateenistusele Londoni kesklinna kutsutud, ent ta otsustas mitte kohale tulla ning korraldas hoopis Buckinghami palees selle hooaja esimese aiapeo. Monarhiga ühinesid esimestel suvepidustustel kuninganna Camilla, Edinburghi hertsog ja hertsoginna ning Gloucesteri hertsog ja hertsoginna.

Mõlemalt ürituselt puudusid aga Walesi prints ja printsess. Prints William oli parasjagu Windsoris auhindu jagamas ning Kate läbib endiselt vähiravi ning on kuninglikest kohustustest eemale hoidnud.

Kuigi prints Harryl on konarlikud suhted mitmete kuninglike pereliikmetega, siis oma kadunud ema Diana pereliikmetega on on ta jäänud lähedateks. Eriti on olnud Diana õide Leedi Jane Harryle läbi aastate toeks ning väidetavalt on olnud tal ka suur mõju sellele, kuidas Harryt üles kasvatati.