„Kui kunst, tunded ja töö kohtuvad – juhtub puhas maagia,“ kirjutas Nechayeva Instagrami avaldatud fotode juurde, kus ta poseerib oma ungarlasest kallima Ahmed Moussaga.

Nechayeva üllatas fänne sõbrapäeva postitusega, kus poseerib Ahmediga käest kinni hoides. „Head valentinipäeva kõikidele armastajatele, unistajatele ja armastusse uskujatele!“ kirjutas toona Nechayeva Instagramis. „Tähistame armastust nii täna kui ka iga päev.“

„Nagu valentinipäevale ikka kohane on, siis Valentiniga. Ma arvan, et ma ei jagaks selliseid pilte suvaliste meestega, kui ei oleks tõesti...“ kinnitas Nechayeva Kroonikale toona uut suhet ning lisas, et värske paar leidis teineteist töö kaudu.

Nechayeva käis hiljuti Kroonika taskuhäälingus „Tähetund“, kus rääkis oma uuest suhtest ungarlasest tantsijaga. „Minu jaoks on väga oluline, kui tunnen ennast mehe kõrval turvaliselt ja naiselikult. Et ma ei ole oma probleemidega üksi ja inimene hindab mind kui naist - see on väga ilus tunne. Tihtilugu hakkame hindama inimesi siis, kui nad on meie elust läinud. Oskus hinnata antud olukorda just siin ja praegu või inimesi, kes on meie elus, on väga suur anne,“ sõnab ta.