Glamuuritar

Lauren Padar, kes on nomineeritud Kroonika Meelelahutusauhindadel

Armastad luksuslikke ehteid ning säravaid vääriskive. Tead, et lisaks õige glamuurse riietuse valikule teeb stilistika täiuslikuks õige ehtestilistika, mis tõmbab pilke oma luksusliku sillerdusega. Glamuuritari meelisehteid iseloomustab sillerdavate vääriskivide rohkus, erilised ehtevormid ning elufilosoofia, et pole võimalik ühelegi peole saabuda liiga pidulikus riietuses. Punasel vaibal kanna sillerdavaid kõrvarõngaid, sõrmuseid ja kui riietus lubab – pilkupüüdvat keed.

Kaasaegne minimalist

Alika Milova, kes on nomineeritud Kroonika Meelelahutusauhindadel

Tead, et oma unikaalsuse esiletoomiseks piisab modernse disainiga kõrvarõngastest ja kaelakeedest. Kaasaegne minimalist ei aja taga glamuuri, vaid isikupära. Sinu ehtekarbist leiab peamiselt minimalistlikke hõbeehteid, brände nagu näiteks Calvin Kleini ja Eesti disaini. Kui igapäevaselt võib Su stiil olla rafineeritud, siis punase vaiba üritusteks pane kõrva ja kaela suuremates vormides geomeetrilised ehted, mis toovad esile Su isikupära.

Klassika armastaja

Elina Nechayeva

Hindad „nähtamatut“ kvaliteeti ja teadmist, et kannad väärisehteid, mis ei lähe kunagi moest ega hinnast. Kõige sagedamini kannad väikese või keskmise suurusega kullast pärleid või soliidseid teemante, kuid Sinu stiilivalikuid ei tasu kohe kindlasti alahinnata! Punase vaiba üritustel nagu Kroonika Meelalahutusauhinnad julge üllatada omanäoliste valikutega, mis toetavad Su klassika armastust. Teemandid on siin ideaalseks valikuks.

Moegurmaan

Guess ehted ja Agne Vaher, kes on nomineeritud ka Kroonika Meelelahutusauhindadel

Oled teadlik kõigest, mis on moes just praegu! Armastad kanda ehteid ning uuendad oma ehtegarderoobi tihti. Guess, Swarovski, Calvin Klein, Ti Sento jmt on Sulle tuttavad brändid, kelle valikust oma uusi lemmikuid valid. Mida põnevam vorm, värv ja disain, seda tõenäolisemalt see Su pilku tõmbab. Sel kevadel on geomeetrilised ketivormid, isikupärastatud ornamentika ning julged värvilahendused moegurmaani märksõnadeks. Julge kanda seda värvide- ja vormidemängu ka punasel vaibal.

Julge maksimalist

Marlen Heldemeel

Oled julge eksperimenteerija ning ehted on Su teine keel! Isikupärased kihid, vormid ja värvid tõmbavad Sind ligi nagu õietolm mesilasi ning armastad silma paista eristuva stilistikaga. Väga sageli on julge maksimalist väga trenditeadlik ja jälgib, mis toimub maailma moelavadel. Kõige rohkem leiab Su ehtekarbist Eesti disaini ning brände nagu nt Sif Jakobs. Sinu meelisehted on suured julged keed või kõrvarõngad, mida julged kanda nii igapäevaselt kui ka punasel vaibal.

Parima valiku kvaliteetseid ehteid leiad Eesti suurimast juveeli- ja kellakaupluste ketist Goldtime ja e-poest goldtime.ee.